About Sophie

Selamat Datang ke SOPHIE PARIS


Kelahiran SOPHIE PARIS adalah berasaskan semangat motivasi. Semangat ini adalah dari perasan ingin membuka lapangan baru dan untuk mewujudkan dunia fesyen yang dinamik.

SOPHIE PARIS bermula dengan ciptaan budaya korporat yang baik, dengan mempraktik kreativiti, inovasi dan kerja keras. Kualiti yang tinggi dan ketepatan dalam merekabentuk produk fesyen tren terkini telah menjadi kekuatan kami supaya membanggakan dan menyakinkan pelanggan SOPHIE PARIS kami.

SOPHIE PARIS - diasaskan di Jakarta pada tahun 1995 oleh usahawan Perancis Bruno Hasson. SOPHIE PARIS telah menjadi kisah kejayaan kegemaran di Indonesia.

SOPHIE PARIS MALAYSIA telah dilancarkan secara rasmi pada bulan Januari 2012. Ia adalah pasaran ke 5 dan terkini yang diterokai oleh SOPHIE PARIS, syarikat fesyen yang terbesar di Asia. Pelbagai pilihan beg, dompet, jam dan eksesori berasaskan rekaan dari perancis dengan harga yang berpatutan telah menarik perhatian fesyenista di Malaysia.

SOPHIE PARIS Malaysia adalah sebuah syarikat 100% pelaburan asing beroperasi di C-01, Shah PJX-HM Tower, No.16A, Persiaran Barat, 46200 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
Lokasi:
No comments:

Post a Comment